Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiŽren van de inhoud van deze website is zonder voorafgaande

Schriftelijk toestemming van de ontwerper niet toegestaan. Onder voorbehoud van druk en/of zetfouten.

Eventuele prijswijzigingen voorbehouden.

Het bedrijf is opgericht op 6 maart 1937 door W.A.J. Muetstege, die, aanvankelijk met een compagnon, een handelsonderneming startte. Later werd daar ook een gereedschapslijperij aan toegevoegd. W.A.J. Muetstege werd opgevolgd door Karel Muetstege, welke in 1995 het vaandel overdroeg aan zijn dochter Petra.

Onze kennis en vakmanschap bevat veel facetten. Als vertegenwoordiger van hoogwaardige gereedschappen zijn wij vertrouwd met de nieuwste technologieŽn. Wij introduceren marktgerichte concepten die steeds beantwoorden aan de veranderende eisen en afgestemd zijn op diverse materialen en bewerkingen. De toegespitste ontwerpen zijn duurzaam en efficiŽnt en garanderen u een beter eindproduct.

Wij leveren een compleet
pakket gereedschappen voor de bewerking van stalen, NE-stalen, kunststoffen, hout en keramiek uit voorraad. Wij verzekeren u van het beste gereedschap, ondersteunen u met klantgericht advies over gereedschap en het juiste gebruik daarvan. De keuze van bijvoorbeeld frees en coating, maar ook de toe te passen verspaningscondities zijn van het grootste belang voor een goed eindresultaat. Wij bieden u kostenbesparende oplossingen voor ieder metaalbewerkend probleem.

Veel van onze opdrachtgevers zoeken regelmatig speciaal gereedschap om bewerkingen te vereenvoudigen of mogelijk te maken. Wij staan hen dan graag met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring terzijde.

Met een op de praktijk
gerichte aanpak slagen onze vakmensen er steeds weer in perfect functionerende gereedschappen aan te dragen. Wij hebben daarin een unieke expertise opgebouwd!